Nieuwe patiënten

Vande Moortel-Meyvaert-
Van Rietvelde

Nieuwe patiënten

Vande Moortel-Meyvaert-Van Rietvelde

Geen patiëntenstop

Momenteel kunnen nog steeds nieuwe patiënten bij ons terecht. We hopen dit zo lang mogelijk zo te kunnen houden.

Enkel voor personen van:

  • Houthulst
  • Woumen
  • Esen
  • Zarren

 Wegens het toenemend aantal patiënten zijn wij genoodzaakt hier wel een voorzichtige beperking in te voeren: Op dit moment nemen wij enkel nog nieuwe patiënten aan die wonen op grondgebied Houthulst, Woumen, Esen of Zarren. Deze beperking geldt ook voor personen die altijd zelf zouden langskomen op consultatie.

Pensioen Dr Beernaert

Het nakende pensioen van Dr Johan Beernaert vanaf 1/10/23 betekent voor ons een nieuwe uitdaging. Spijtig dat we nog een collega verliezen, maar desalniettemin natuurlijk een welverdiend pensioen, waarbij we hem trouwens het allerbeste toewensen.

Hoewel een patiëntenstop voor ons de éénvoudigste oplossing zou zijn, willen wij dit toch ten allen prijze proberen te vermijden. Wij vinden dat patiënten in hun eigen buurt bij een huisarts terecht moeten kunnen.

Wij zijn dan ook volop bezig met de nodige aanpassingen in het functioneren van de praktijk om deze extra mensen te kunnen opvangen, zonder dat de kwaliteit van onze zorg hieronder gaat lijden.

Mensen die na zijn pensioen bij ons terecht willen, kunnen gerust tot aan het pensioen van Dr Beernaert bij hem terecht. Geef ons vooraf eventueel wel een seintje dat u nadien naar ons wenst te veranderen. Zo houden we wat zicht op de situatie.

Graag uw begrip

Zoals gezegd zullen we er alles aan doen om er te zijn voor wie dat wenst.

Houdt er echter rekening mee dat het aantal huisartsen in onze gemeente in de laatste twintig jaar ongeveer gehalveerd is. We proberen zoveel mogelijk kort op de bal te spelen, maar met half zoveel artsen is dit niet altijd eenvoudig.

Efficiënt werken

Als we er voor iedereen willen zijn en een hoge zorgkwaliteit willen leveren betekent dit ook dat we zo efficiënt mogelijk moeten werken.

Voor mensen die zichzelf kunnen verplaatsen vragen we dan ook om zelf langs te komen . Huisbezoeken zijn geen probleem, maar zijn voorbehouden voor mensen die zich om medische redenen niet kunnen verplaatsen.

Eerste contact

Gelieve bij een eerste contact met de praktijk ons steeds telefonisch te willen contacteren op het nummer 051 544 293

Uw Dossier

Vraag aan uw vorige huisarts of hij ons een (liefst digitale) kopie van uw dossier kan bezorgen.